Σύστημα Σπουδών & Επαγγελματικής Αποκατάστασης Παιδεία

Parent and Child

Ίσως το πιο σπουδαίο δώρο...Το μεγαλύτερο εφόδιο που ένας γονέας μπορεί να δώσει στο παιδί του, η εξασφάλιση των σπουδών του και η επαγγελματική του αποκατάσταση ακόμα και αν...ο ίδιος γονέας δε θα μπορεί να είναι πλέον κοντά του.

Το πρόγραμμα παιδεία εξασφαλίζει το παιδί σας.

Με το Σύστημα Σπουδών & Επαγγελματικής Αποκατάστασης “Παιδεία”, η Ευρωπαϊκή Πίστη, μόνο η Ευρωπαϊκή Πίστη, αναλαμβάνει ουσιαστικά, να παίξει οικονομικά τον ρόλο του φυσικού γονέα εξασφαλίζοντας στα παιδιά του:

01

Μηνιαίο Εισόδημα 18-23 ετών & εφάπαξ στα 23 έτη

Μηνιαίο εισόδημα για την περίοδο των σπουδών από 18-23 έτη και εφάπαξ ποσό στα 23 χρόνια για την επαγγελματική αποκατάσταση, μέσω συστήματος προγραμματισμένης αποταμίευσης το ύψος της οποίας καθορίζεται από τον φυσικό γονέα. Τα ασφάλιστρα αυτής της παροχής έχουν αμιγώς αποταμιευτικό χαρακτήρα και συνεπώς δεν κοστίζουν.

03

Δυνατότητα επιστροφής ασφαλίστρων μέσω του ασφαλιστικού γονέα

Πρόσθετα προνόμια μέσω της δωρεάν παροχής του “Ασφαλιστικού Γονέα” που προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο από την Ευρωπαϊκή Πίστημέσω των οποίων, πέραν των άλλων παροχών τους, εξασφαλίζεται η δυνατότητα επιστροφής των καταβαλλόμενων ασφαλίστρων στον Ασφαλιζόμενο Γονέα.

02

Μηνιαίο Εισόδημα έως τα 18 έτη

Μηνιαίο εισόδημα σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα στο ύψος που επιθυμεί μέχρι την συμπλήρωση των 18 ετών με ελάχιστη οικονομική θυσία, που σίγουρα δεν αποτελεί λόγο μη αποδοχής. Για παράδειγμα, για ένα εισόδημα 1.000€ μηνιαίως και εφάπαξ 10.000 € για παιδί 3 ετών και ηλικία γονέα 35 χρονών τα ασφάλιστρα είναι μόλις 22,70 το μήνα. Σε περίπτωση που ο γονέας καταστεί μόνιμα ανίκανος για εργασία ή φύγει πρόωρα από τη ζωή, η ευρωπαϊκή Πίστη καταβάλλει τα ασφάλιστρα για λογαριασμό του γονέα.

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας 

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Σας ευχαριστούμε για το μήνυμα σας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.